La Maria José ha estat 30 anys al capdavant de la Farmàcia Mola. Professional d’ àmplia experiència, és llicenciada en farmàcia per la Universitat de Barcelona, té un postgrau en Ortopèdia per la Universitat Internacional i és especialista en anàlisis clíniques.

 

 

L’Ada és llicenciada en farmàcia per la Universitat Barcelona. A més de la seva llarga trajectòria com a farmacèutica adjunta, és la nostra especialista en formulació magistral. A més, té formació en temes de homeopatia i fitoteràpia.

 

 

 

La Laura és llicenciada en farmàcia per la Universitat de Barcelona i llicenciada en Salut Pública Internacional i epidemiologia per la Universitat de Lund, a Suècia. Ha treballat com a farmacèutica més d’una dècada, tot assessorant en temes de salut i conduint diversos programes de salut pública, promoció de la salut i cribratge de malalties.

 

 

 

L’Anna és auxiliar diplomada en farmàcia i parafarmàcia. Ha treballat a farmàcia Mola des de fa 10 anys i ens ofereix suport tècnic en totes les tasques de dispensació de productes farmacèutics i parafarmacèutics, promoció de la salut, així com de control de magatzem i estoc.

 

 

 

El Xavier forma part del nostre equip des dels inicis de farmàcia Mola. Té formació en l’àmbit de la informàtica, i ens ofereix suport logístic i administratiu.